Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Σωσίβια solas CE & ISO

Σωσίβια solas CE & ISO
Τα σωσίβια των 100Ν και 150N μειώνουν τον κίνδυνο πνιγμού για τους χρήστες σε προστατευμένα νερά, στις περισσότερες περιπτώσεις. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να γυρνάνε το χρήστη σε ασφαλή θέση, ακόμη και αν είναι αναίσθητος και να στηρίζουν το κεφάλι του έξω από την επιφάνεια του νερού. Επίσης η βελτιωμένη εφαρμογή τους προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Το μεγάλο προστατευτικό κολάρο που διαθέτουν, στηρίζει το κεφάλι του χρήστη & το διατηρεί έξω από το νερό, ενώ το ειδικό σχέδιό τους επαναφέρει τον χρήστη σε ασφαλή θέση, έγκαιρα. Επιπρόσθετα, διαθέτουν ιμάντα συγκράτησης στο κάτω μέρος για να κρατά το σωσίβιο σταθερό πάνω στο σώμα του χρήστη ακόμα και μέσα στο νερό, ενώ τα μικρά μεγέθη φέρουν και ύφασμα συγκράτησης. Τα σωσίβια CE & ISO διαθέτουν έναν ιμάντασφυρίχτραπλαστικό φερμουάρ & ανακλαστικές ταινίες SOLAS. Επιπλέον φέρουν ένα σχοινάκι στο κάτω μέρος του σωσιβίου για καλύτερη προσαρμογή στο χρήστη.
Έχουν εγκριθεί σύμφωνα με τα τελευταία Ευρωπαϊκά πρότυπα ISO 12402-4 για σωσίβια 100Ν και ISO 12402-3 για σωσίβια 150Ν. Επιπλέον όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιήθηκαν έχουν εγκριθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 12402-7 & ISO 12402-8 για μεγαλύτερη δύναμη, ποιότητα & αντοχή. Διατίθενται σε 6 μεγέθη και σε πορτοκαλί χρώμα φωσφορίζον.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΑΦΡΟΥ 2-4 Εργασιμες Μερες

ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΑΦΡΟΥ

Κατασκευασμένα για τον εφοδιασμό Εμπορικών Πλοίων. Φέρουν εγκεκριμένες αντανακλαστικές ταινίες SOLAS..

33,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,00€

ΠΛΕΥΣΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ “ΠΑΡΟΣ” 50N,

Ιδανικός σχεδιασμός για θαλάσσιο σκι και jet ski, με 4 ρυθμιζόμενους ιμάντες οι οποίοι προσδίδουν βέ..

29,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,80€

ΣΩΣΙΒΙΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ SOLAS

Εγκεκριμένα από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας με αριθμό έγκρισης: 4232/04/04. Για χρήση σε ελληνι..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,00€