Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
New SOUL LURES Real Minnow 70S – 7cm/10gr

Το Real Minnow 70S αποτελεί το νέο όπλο στο LRF, Light Spinning & HRF, με βάρος που μας επιτρέπει μακρινές ρίψεις αλλά χωρίς να χάνει τίποτα από την πλεύση του! Όλοι οι χρωματισμοί είναι ρεαλιστικοί, πολύ κοντά στα κοινά ψάρια των ακτών των ελληνικών θαλασσών όπως ο σαργός, η πέρκα, το μπαρμπούνι, ο γύλος, ο κέφαλος και η λαπίνα. Διαθέτει ένα νούμερο μικρότερο από το κανονικό σαλαγκιές ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό στις επιθέσεις από σαργοειδή δηλαδή τσιπούρες, μουρμούρες, σκαθάρια και όλα τα είδη των σαργών ενώ μπορεί να δεχτεί ακόμα και πολύ μεγαλύτερες σαλαγκιές αν θέλετε να αναζητήσετε αλλά μεγαλύτερα ψάρια. Ένα μοναδικό minnow που θα γίνει ο πιστός σας σύμμαχος σε όλες τις εξορμήσεις σας με στόχο ψάρια του βυθού αλλά και πολύ μεγαλύτερα αρπακτικά όπως τα λαβράκια, οι λούτσοι, οι παλαμιδές και οι κυνηγοί. Τέλος, η πλευστότητα του τεχνητού είναι επιπλέον (floating) και όπως προείπαμε, διατίθεται σε έξι ιδανικά ρεαλιστικούς χρωματισμούς για τα μεσογειακά νερά!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

SOUL LURES Real Minnow 70S – 7cm/10gr

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή σε όλες της παραγγελίες αξίας άνω το 100€ & βάρους εως4 kg. Για την παροχή δωρεάν μεταφορικών θα ενημερώθητε μετά την επικύρωση της παραγγελίας σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: SOUL LURES Real Minnow 70S
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,29€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 8,29€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: SOUL LURES, Real Minnow, 70S – 7cm/10gr