Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
New ΨΑΡΑΚΙ SΙLΕΝΤ ΑSSΑSSΙΝ FLΑSΗ ΒΟΟSΤ
Η πιο επιτυχημένη σειρά τεχνητών της Shimano ακούει στο όνομα Shimano Exsence Silent Assassin 140S FlashBoost και στην συγκεκριμένη περίπτωση παρουσιάζεται άκρως ανανεωμένη.
ιαθέτοντας το AR–C / JET BOOST σύστημα μετακινούμενου έμβολου στο εσωτερικό τους, επιτυγχάνουν απίστευτα μακρινές βολές που ξεπερνούν ακόμη και τα 70 μέτρα δίνοντας λύση στις περιπτώσεις που τα ψάρια βρίσκονται αρκετά μέτρα μακριά από την στεριά ή την βάρκα μας.
Ακόμη και με σταθερή ανάκτηση τα τεχνητά έχουν την ικανότητα πραγματοποίησης μιας έντονης φυσικής κίνησης μέσα στο νερό, παρόλα αυτά η sinking ιδιότητα τους μας δίνει την δυνατότητα πειραματισμών με συνεχόμενα jerks και παύσεις καθώς η τεχνολογία FLASH BOOST θα τα κάνει άκρως αληθοφανή ακόμα και σταματημένα.
Την αποδοτικότητά τους έρχεται να μεγιστοποιήσει και η ολοκαίνουργια τεχνολογία βαφής της Shimano με την ονομασία Kyorin / SCALE BOOST μέσω της οποίας επιτυγχάνεται ένα τελικό αποτέλεσμα άκρως ρεαλιστικό με τα τεχνητά της σειράς να διαθέτουν 3D ολογραφικά λέπια κατά μήκος του σώματός τους. Την σειρά Silent Assassin 140S θα την βρούμε διαθέσιμη στα 14cm και 28gr σε 6 εντυπωσιακούς χρωματισμούς και sinking χαρακτήρα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΨΑΡΑΚΙ SΙLΕΝΤ ΑSSΑSSΙΝ FLΑSΗ ΒΟΟSΤ

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή σε όλες της παραγγελίες αξίας άνω το 100€ & βάρους εως4 kg. Για την παροχή δωρεάν μεταφορικών θα ενημερώθητε μετά την επικύρωση της παραγγελίας σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: SΙLΕΝΤ ΑSSΑSSΙΝ FLΑSΗ ΒΟΟSΤ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 27,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 27,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: ΨΑΡΑΚΙ SΙLΕΝΤ ΑSSΑSSΙΝ FLΑSΗ ΒΟΟSΤ