Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
New Oceanic Team Egido Reef 3.5S (Shallow)

Οι Reef 3.5S είναι η νέα σειρά καλαμαριερών από την Egido με πολύ αργό ρυθμό βύθισης, κάτι που όπως έχει αποδειχθεί, είναι ιδανικό για τα καλαμάρια της Μεσογείου! Η αρχή έγινε με την επιλογή τεσσάρων διαφορετικών χρωματισμών εκ των οποίων όλοι έχουν Glow Body αλλά οι δύο από αυτούς διαθέτουν full undertape foil (ταινία-αυτοκόλλητο ανάμεσα στο σώμα και το ρούχο). Η ταινία αυτή είναι γνωστή ως “marble” ή “rainbow” και πρόκειται για μια πολύχρωμη, απαστράπτουσα ταινία που έχει την ιδιότητα του “flashing” δηλαδή να δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη στην καλαμαριέρα μέσα στο νερό. Έγινε πολύ δημοφιλής στην Ιαπωνία για την αποτελεσματικότητα της στα μεγάλα καχύποπτα καλαμάρια σε συνθήκες πολύ καλού φωτισμού αλλά εδώ και χρόνια έχει αποδειχθεί ότι δουλεύει εξίσου καλά στα δικά μας νερά, την νύχτα για επίσης μεγάλα πονηρεμένα καλαμάρια! Έτσι η σειρά Reef αποτελείται από δύο χρωματισμούς full Glow (SG03 & SPB05) και δύο “πονηρούς” χρωματισμούς (SPB02 & SPB04) που φωσφορίζουν μόνο στο κάτω μέρος της κοιλιάς, στην ένωση της ουράς και στα μεγάλα μάτια αλλά στη πράξη… “λάμπουν” μέσα στο νερό! Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σειράς είναι το πολύ καλά σχεδιασμένο έρμα με την ιδιότητα να στέκεται καλά στα ρεύματα και να δεν σκαλώνει εύκολα στο βυθό ενώ σε συνδυασμό με τον αργό ρυθμό βύθισης, μας δίνει την δυνατότητα να ψαρέψουμε ακόμα και σε πολύ άγριους βυθούς. Η shallow καλαμαριέρα της Egido είναι πια γεγονός!!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Oceanic Team Egido Reef 3.5S (Shallow)

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή σε όλες της παραγγελίες αξίας άνω το 100€ & βάρους εως4 kg. Για την παροχή δωρεάν μεταφορικών θα ενημερώθητε μετά την επικύρωση της παραγγελίας σας.

  • Κατασκευαστής: OCEANIC
  • Κωδικός Προϊόντος: Egido Reef 3.5S
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 6,30€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 6,30€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Oceanic Team, Egido Reef, 3.5S (Shallow)